mezogazdasagibolt.hu

Élelmiszer-tudomány, élelmiszer-biztonság, táplálkozás
49 találat

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Szívbarát szakácskönyv

Szívbarát szakácskönyv

A gondosan összeválogatott receptek örömmel töltik el az egészséges táplálkozás híveit, mert ínyenceknek való zamatos, zsír- és kalóriaszegény ételeket kínálnak. A gyűjtemény arra hivatott, hogy csökkentse a szívbetegségek kockázatát, de akinek nem sikerült elkerülnie a betegséget, az is hódolhasson a kulináris élvezeteknek, hiszen nem kell lemondania a finomságokról. A receptek célszerűen, zsírtartalmuk szerinti elrendezésben szerepelnek, és tápértéki adatokat is közölnek. Választhatunk nyári dinnyesaláta, a vadnyugati csirkeleves, a gombás-paradicsomos, roston sült marhaszelet, a citromos-diós bébirépa, a mogyoróvajas, lekváros keksz, a gyömbéres, vörös áfonyás sütemény, a banános, korpás muffin és sok más, szívspecialisták által összeállított ínyencség közül, hogy leadjunk testsúlyunkból, napi étkezési céljainkat megvalósíthassuk, és a legkisebbre csökkentsük a szívbetegség rizikóját.

Cikkszám: SZK-00679
Szerző: Cheryl Folberg
Kiadó: Geopen Kiadó
Szállítási info: Szállítás 5-10 napon belül
  • Bruttó ár:
  • 3 500 Ft
  • (3 333 Ft + ÁFA)
Táplálkozzunk egészségesebben gabona alapú termékekkel

Táplálkozzunk egészségesebben gabona alapú termékekkel

A gabona alapú élelmiszerek fogyasztása nagyon nagy arányt képvisel élelmezésünkben. A szerző több évtizedes kutatómunkájának eredményeit ismerteti, bemutatva a legújabb gabona alapú élelmiszereket, az egészségesebb táplálkozás elősegítése céljából. Komplex módon foglalkozik a jó feldolgozóipari minőségű, nagy biológiai értékű, búzatermesztést befolyásoló tényezőkkel, minőségvizsgálatokkal, részletesen ismertetve különböző fajták minőségi tulajdonságait. Ismerteti a kedvező sütőipari termékek, tészták gyártását is. A nagy irodalmi hivatkozást tartalmazó könyv hasznos információkat nyújt a búzatermesztők, élelmiszergyártók valamint a fogyasztók számára egyaránt, igazolva a betegség és a táplálkozás összefüggését.

Cikkszám: SZK-00656
Szerző: Pollhamer Ernőné
Kiadó: Szaktudás Kiadó
Szállítási info: Szállítás 5-10 napon belül
  • Bruttó ár:
  • 1 800 Ft
  • (1 714 Ft + ÁFA)
Tej és tejtermékek a táplálkozásban

Tej és tejtermékek a táplálkozásban

A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról. 464 oldal, fűzve, 70 ábrával.

Cikkszám: SZK-00038
Szerző: Csapó János - Csapó Jánosné
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Szállítási info: Szállítás 5-10 napon belül
  • Bruttó ár:
  • 4 400 Ft
  • (4 190 Ft + ÁFA)
Vágóállat és húsminőség

Vágóállat és húsminőség

A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, a hús minőségét befolyásoló egyéb tényezőkről, valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.

Cikkszám: SZK-00675
Szerző: Szűcs Endre
Kiadó: Szaktudás Kiadó
Szállítási info: Szállítás 5-10 napon belül
  • Bruttó ár:
  • 2 800 Ft
  • (2 667 Ft + ÁFA)
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>

Ügyfélszolgálat: +36 30 674 3462

ugyfelszolgalat kukac mezogazdasagibolt pont hu

Kereső

Terméklista

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben