mezogazdasagibolt.hu

Vágóállat és húsminőség

Vágóállat és húsminőség

Vágóállat és húsminőség

A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, a hús minőségét befolyásoló egyéb tényezőkről, valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.

Cikkszám: SZK-00675
Szerző: Szűcs Endre
Kiadó: Szaktudás Kiadó
Szállítási info: Szállítás 5-10 napon belül
  • Bruttó ár:
  • 2 800 Ft
  • (2 667 Ft + ÁFA)

Ügyfélszolgálat: +36 30 674 3462

ugyfelszolgalat kukac mezogazdasagibolt pont hu

Kereső

Terméklista

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben