mezogazdasagibolt.hu

Biztonságos élelmiszerek előállítása

Biztonságos élelmiszerek előállítása

Biztonságos élelmiszerek előállítása

Higiéniai és mikrobiológiai minőség alkalmazása az élelmiszeriparban. A biztonságos laboratórium tervezése és működése. A minőségbiztosításhoz szükséges kritikus értékelő mikrobiológiai módszerek. A minőségmenedzsment-rendszer létrehozása. Az ISO9000 (85 5750) -nek megfelelő szabványosításra való törekvés. 154 oldal, kötve.

Cikkszám: SZK-00363
Szerző: W.F. Harrigan - R.W.A. Park
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Szállítási info: Jelneleg nem szállítható
  • Bruttó ár:
  • 2 500 Ft
  • (2 381 Ft + ÁFA)

Ügyfélszolgálat: +36 30 674 3462

ugyfelszolgalat kukac mezogazdasagibolt pont hu

Kereső

Terméklista

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben