mezogazdasagibolt.hu

Élelmiszer-mikrobiológia

Élelmiszer-mikrobiológia

Élelmiszer-mikrobiológia

A könyv elsődleges célja, hogy bemutassa a mikroorganizmusok jelentőségét, hasznos és káros szerepét az élelmiszerek előállításában és a táplálkozásban. Tárgykörei átfogó ismereteket nyújtanak az élelmiszerekben jelentős mikrobacsoportokról, a szaporodásukat és pusztulásukat meghatározó tényezőkről, a feldolgozási és tartósítási eljárások mikrobiológiai vonatkozásairól, a termékek romlását okozó, a velük terjedő kórokozó és az élelmiszerek előállításában hasznosított mikroorganizmusokról, továbbá azokról az ellenőrző módszerekről és vizsgálati rendszerekről, amelyek az élelmiszerek biztonságát és minőségét szolgálják. Mindezeket az ismereteket újszerű szemléletben, az élelmiszerek mikrobiális ökológiájának alapján mutatja be. A fejezetek átfogják az élelmiszer-mikrobiológia minden hagyományos területét, és bemutatják a korszerű kombinált és az ígéretes új tartósítási módszereket, a veszélyelemzés és a megelőző minőségszabályozás eljárásait, a gyors, automatizált és molekuláris vizsgálati módszereket, és a genomika élelmiszer-mikrobiológiai vonatkozásait. 382 oldal, fűzve.

Cikkszám: SZK-00234
Szerző: Deák Tibor
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Szállítási info: Jelenleg nem szállítható
  • Bruttó ár:
  • 4 400 Ft
  • (4 190 Ft + ÁFA)

Ügyfélszolgálat: +36 30 674 3462

ugyfelszolgalat kukac mezogazdasagibolt pont hu

Kereső

Terméklista

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben