mezogazdasagibolt.hu

Élelmiszer-biztonság és -minőség II. / Élelmiszer-technológiák

Élelmiszer-biztonság és -minőség II. / Élelmiszer-technológiák

Élelmiszer-biztonság és -minőség II. / Élelmiszer-technológiák

A napjaink egyik frekventált témaköre az élelmiszer-biztonság. A lakosság teljes körét érintő témát nagy terjedelmű mű dolgozza fel három kötetben. Az első kötet az alapismereteket tartalmazza, a második a korszerű élelmezés - feldolgozási technológiák minőségre gyakorolt hatását, míg a harmadik kötet a fogyasztóvédelemmel és az élelmiszerellenőrzéssel foglalkozik. 357 oldal, fűzve.

Cikkszám: SZK-00215
Szerző: Balla Csaba - Siró István
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Szállítási info: Jelneleg nem szállítható
  • Bruttó ár:
  • 4 400 Ft
  • (4 190 Ft + ÁFA)

Ügyfélszolgálat: +36 30 674 3462

ugyfelszolgalat kukac mezogazdasagibolt pont hu

Kereső

Terméklista

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben