Szakkönyvek > Kertészet, szőlészet, borászat
A könyv, a borászat alapjain túl, naprakész ismereteket nyújt e dinamikusan fejlődő ágazat legújabb tudományos és gyakorlati eredményeiről. A három fő fejezet formailag elkülönülten, de egységes tartalmi célkitűzéssel tárgyalja a borászati technológia, a borászati kémia és a mikrobiológia témaköreit. A borászat leendő és már gyakorló szakemberein kívül a könyv hasznos útmutatóul szolgálhat e vonzó szakterület művelőinek, kedvelőinek. 547 oldal, kötve, 20 fekete-fehér képpel, 193 ábrával. Eperjesi Imre - Kállay Miklós - Magyar Ildikó
Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. Cookie szabályzatunkról bővebben